Rechinii uriaşi au dispărut din cauza foametei
Megalodonul este o specie de rechini care a disparut cu mult timp în urmă.
Megalodonul este o specie de rechini care a disparut cu mult timp în urmă.
De cele mai multe ori curcubeul se observă după ploaie, când soarele este apropiat de orizont.
Dacă sunteţi căutarea unei evadări din cotidian, a unei excursii la capătul lumii, unde puteţi să vă desprindeţi cu adevărat de problemele de zi cu zi, atunci Insulele Faroe sunt o alegere excelentă.
Franţa a adoptat o nouă lege care prevede ca acoperişurile noilor clădiri din zonele comerciale trebuie să fie acoperite cu panouri solare sau cu plante.
Oamenii de ştiinţă au descoperit modul în care un mic organism rezident al oceanelor, ajută la reglarea climei Pământului. Ei au demonstrat că aceste mici bacterii, extrem de abundente, ar putea produce un gaz important din punct de vedere al mediului, sulfură de dimetil.
Insula Monte Cristo este una dintre cele şapte insule care alcătuiesc arhipelagul Tuscan din Marea Tireniană, aflat la aproape 60 de kilometri în largul coastei Italiei.
Manipulează obiecte, folosesc unelte şi întreprind tot felul de acţiuni ce dovedesc o inteligenţă avansată, superioară celei întâlnite la orice alt grup de nevertebrate.
Crocodilul are 6,17 metri şi a fost botezat Lolong.
Dacă deschidem Atlasul Geografic, Internetul sau orice carte care tratează geografia Terrei, găsim aceeaşi descriere standard în dreptul deltelor.
Prin secolul XIX guano era cunoscut drept cel mai important fertilizator din lume, iar la sfârşitul secolului XIX, guano era principalul produs de export al Peru-ului.
Cea mai lungă insectă din lume este un exemplar din ordinul Phasmatodea, o aşa-numită insectă băţ,
Credibil, nu? Cu excepţia că nu este un comportament deprins, ci un talent înnăscut.
Gândul că undeva în Africa de Est ar exista un lac format din sifon, ni se poate părea magnifică.
Supranumită şi Broasca săgeată aurie (Phyllobates terribilis) se întâlneşte îndeosebi în pădurile luxuriante din Coasta Pacifică a Columbiei.
Oamenii de ştiinţă spun că descoperirea fabulosului burete de mare, ascuns în adâncurile apelor din Hawaii, a avut loc accidental.